Toasts vache qui rit de mon enfance
Ces petits toasts à déguster en apéritif ou en entrée me tiennent particulièrement à coeur, très simples et surpenament bon, c'est une recette d'enfance qui me vient de ma maman
Ingrédients (pour 4 personnes) :
- 6 tranches de pain de mie
- 6 portions de vache qui rit
- noix de muscade en poudre (ou cumin)
- herbes de provence
- poivre
Préchauffez le four à 200°(thermostat 7-8).
Etalez une vache qui rit par tranche de pain de mie. Saupoudrez d'herbes de provence, de poivre et de muscade (c'est le goût qui fait tout !).
Coupez ensuite les tranches en 4 pour faire de petits toasts apéritifs.
Enfournez pour 10 minutes.
Régalez-vous et...Bon appétit !
“The Laughing cow” toasts from my childhood
These little toasts to enjoy an aperitif or as a starter are particularly close to my heart, very simple and surpenament good. It’s a recipe from my childhood that comes from my mom !
Ingredients (serves 4 people):
• 6 slices of bread
• 6 portions of “The Laughing Cow” cheese
• nutmeg powder (or cumin)
• provencal herbs
• pepper
Preheat oven to 200 ° (gas mark 7-8).
Spread a laughing cow per slice of bread. Sprinkle with herbs, pepper and nutmeg (it's the taste that does it all!).
Then cut the slices into 4 to make small toast appetizers.
Bake for 10 minutes.
Treat yourself and...Bon appétit !